petak, 24. siječnja 2014.

ESSENS - proizvodi za ljepotu i zdravlje


ESSENS je projekt koji se bavi ljepotom u svim oblicima - ljepote, čistoće i zdravlje tijela, ljepote i čistoće poslovanja i osobnog stila  života, šarmom i razvojem osobnosti te unutarnjeg potencijala, koji ima u sebi svatko od nas, a za kojega možda još ni sami ne znate. Na putu do otkrivanja vodit će Vas ESSENS sa svojim najboljim stručnjacima u tim područjima, pomoći će Vam da steknete nove vještine, te će vas pratiti na Vašem putu do uspjeha.

ESSENS brand obuhvaća nekoliko značenja i riječi. Izgovara se jednako kao engleska riječ "essence", koja je za osnovu, ili značenje, kao i aromatsko eterično ulje koje se koristi za proizvodnju parfema i kozmetike. Druga riječ koju možete čuti pri izgovaranju ESSENS je "sense". Mi koristimo naša osjetila se doživljavanje svijeta oko nas i ona su naši najbliži saveznici koji nas vodi kroz naše živote. Prema mišljenju mnogih ekonomista, mrežni marketing predstavlja jedan od najbržih načina za financijsku neovisnost i ispunjenje vlastitih snova. ESSENS sadrži češku riječ "sen", što jednostavno znači "san".KATALOG PARFEMA  - PARFEMI ZA ŽENE I MUŠKARCE
DE VOBIS KATALOG - PARFEM S DIGITALNIM LCD ZASLONOM

Ženski parfum 15 ml.........8,5 €
Parfum (muški/ženski) 50 ml........17 €
DeVobis........78,30€
DeVobis refil 50 ml.........17 €
Gel za tuširanje 200 ml.........4,2 €
Losion za tijelo 200 ml........6,3 €

COLOSTRUM KATALOG
COLOSTRUM KATALOG - GEL ZA TUŠIRANJE
COLOSTRUM KATALOG - KOZMETIKA ZA LICE I TIJELO
COLOSTRUM KATALOG - YOGURT MAKER
COLOSTRUM KATALOG - NADOPUNA PREHRANI
COLOSTRUM KATALOG - KREME, TONICI, SERUMI, GELOVI, SAPUNI

Colostrum kapsule 60 kom........29,9 €
Mixer za  jogurt........34,20€
Colostrum probiotiki 6 kom.......19,20€
Colostrum+ dnevna krema 50 ml.......29,9 €
Colostrum+ noćna krema 50 ml.......29,9 €
Colostrum+ serum 30ml.......29,9 €
Colostrum+ gel za oči 30 ml........29,9 €
Colostrum+ tonik 150 ml.......13,2 €
Colostrum+ blag sapun za lice 150 ml........13,2 €
Gel za tuširanje obogaćen s kolostrumom 200 ml.......4,9 €
Losion za tijelo obogaćen s kolostrumom 200 ml.......7,7 €
Krema protiv celulita obogaćena s kolostrumom 200 ml.......7,7 €

KATALOG ALOE VERA
KATALOG ALOE VERA - DODATAK PREHRANI
KATALOG ALOE VERA - KOZMETIKA ZA KOSU
KATALOG ALOE VERA - GEL NAPITCI
KATALOG ALOE VERA- KOZMETIKA ZA BRIJANJE

Aloe vera 99,5% gel (grožđe, vitamin C).......13,4 €
Aloe vera koncentrat 100 ml.......13,4 €
Aloe vera + Boswellia kapsule 60 kom.......33,7 €
Aloe vera + Q10 kapsule 60 kom........33,7 €
Aloe vera šampon za sve tipove kose 200 ml.......5,6 €
Aloe vera šampon za obojanu kosu 200 ml.......5,6 €
Aloe vera balzam za sve tipove kose 200 ml.......6,3 €
Aloe vera balzam za obojanu kosu 200 ml.......6,3 €
Pjena za brijanje 200ml......5,95€
Balzam poslije brijanja 100ml.......5,95€

SETOVI ZA ŽENE I MUŠKARCE, IDEALNO ZA POKLON

Gift box ESSENS za žene - 27,50 € (kombinacija sa svim parfemima w101-w140)
1 kom. Parfemi za žene 50 ml 
1 kom. Gel za tuširanje 200 ml 
1 kom. Losion za tijelo 200 ml 
1 kom. papirnati set

Gift box ESSENS za muškarce - 21,20 € (kombinacija sa svim parfemima m001-m018)
1 kom parfem za muškarce 50 ml
1 kom Perfumed Shower Gel  200 ml
1 kom. papirnati set

Uplate moguće preko Paypala (gorkic.taradi@ck.t-com.hr) ili poštanskom uputnicom (Gorkić Taradi, Travnik 14, HR-40000 Čakovec). Za sva pitanja, ili ako i sami želite postati distributer ESSENS proizvoda, javite se na email gorkic.taradi@ck.t-com.hr

ponedjeljak, 13. siječnja 2014.

Toplo se nadam...

...da će u ovoj godini biti još dobrih vijesti kao što je slijedeća (nije da sam neskroman, samo širim pozitivne misli i optimističan stav!):
DOBIO SAM POSAO!!!!!!!!!!!!!
Da, da, 2014.godina mi je počela fenomenalno, čak spektakularno! Ja, 49-godišnjak sam dobio posao!
I to u jakoj i postojanoj firmi, gdje je plaća uvijek na vrijeme, koja me za posao obukla od glave do pete,  a njeno ime je +Boxmark - Best In Leather Interior , jedan je od vodećih proizvođača visokovrijednih kožnih navlaka za automobilska sjedala. Ma štogod čuli o toj firmi, ja sam nov, početnik, ali radno okruženje je dobro, ekipa u kojoj ja radim (polagači tekstila) mi svesrdno pomaže. Da treba poštovati neka pravila, treba, ali to su pravila tvrtke koja treba poštivati, a nisu na moju štetu! 
To je i apsolutna promjena u mom životu, jer dosadašnji poslovi konobara su imali i svojih nedostataka, kao npr. često nisi znao kad ćeš završiti s poslom, koliko ćeš ostati dugo u noć, a ovdje znam da radim osam sati i to je to, što je za mene velika promjena. I posao mi nije monoton, nisam niti na normi, zaista mi se sviđa, ne samo zato jer sam ga dobio, nego jer je i moje radno mjesto interesantno i nije monotono!
I zato se toplo nadam da će mi produžiti ugovor kad istekne tekući:)


I Karamarko se stalno nešto toplo nada, pa je evo savladao da baci i pokoji osmijeh dok daje izjave, a možda su ti osmijesi i njegov smijeh samome sebi kakve gluposti priča, jer treba zaista biti debelokožac pa kritizirati danas nešto što je direktna posljedica HDZ-ove vladavine, treba zaista biti licemjeran pa govoriti kako oni u HDZ-u znaju što treba, jer to što treba znaju svi u ovoj državi, no treba znati KAKO to treba, a o tome niti HDZ, a niti ovi koji su sad na vlasti nemaju pojma. Gledam kako ovi mladi ljudi u Metkoviću rasturaju, i mislim si da je i na  nivou Hrvatske došlo vrijeme za promjene, ali za promjene među generacijama, jer ovi stari političari, iz bilo koje stranke bili, su jednostavno već pregaženi vremenom. Treba nove, svježe krvi, novih ideja, novih zamisli, a ne ponavljanje starih postupaka i nesupješnih načina rada te zastarjelog razmišljanja koji se već decenijama vrti u krug i nikako da se izađe iz te kolotečine, a svim tim zaostalim političarima iz davne prošlosti nema šanse da se upali kakva žarulja u glavi!

Treba znati i definirati što je to uspješno poslovanje! Recimo Imunološki zavod, i sindikati i direktor i radnici viču kako je uspješno poslovao i ostvarivao dobit, pa kog vraga nisu tu dobit uložili u ostvarivanje uvjeta za dobivanje licence? To bi za mene bilo uspješno poslovanje! A ovako je, pa kao da žena i ja velimo da uspješno poslujemo, ali ne plaćamo račune nego čekamo da ih plati neko drugi, recimo Socijalna služba.
A onda više ne možemo na posao jer nismo kupili nove cipele, a stare su se razderale, nismo kupili nove kapute, a stari su se raspali. Pa normalno da ću uložiti da i dalje mogu ići na posao i raditi, kupit ću cipele, hlače, kaput, hranu da imam snage za raditi!

Kad sam već spomenuo Socijalnu službu, zaista je bilo krajnje vrijeme da se socijalna pomoć ukine onima koja za nju kupuju bunde, plaćaju rate kredita za auto ili za skijanje! Socijalna pomoć mora biti samo za one koji nemaju baš nikakvu drugu mogućnost da se prehrane i plate račune! A možda i Romi konačno prestanu razmišljati samo o tome kako će izmusti pare iz države, nego početi i razmišljati što bi mogli napraviti! Prolazite li kroz romska naselja, vidjet ćete ih kako cijele dane stoje vani na cesti i besposličare, umjesto da si malo urede naselje, poboljšaju sami uvjete života, a ne dangube i čekaju kad će im država to napraviti. Do sad su gledali kako će must Hrvatsku, sad su već napredovali, sad se okreću mužnji Europske unije, pa tako "bijela" djeca u školi za užinu dobivaju komad kruha namazan paštetom, a romskoj djeci se dovozi hrana iz restorana, jer to plaća EU! Francuzi su svoje Rome istjerali iz države, mi našima moramo zanositi jaja na zavoju! Zašto ja nemam jednaka prava kao i Romi?

No vratimo se mi početnoj temi ovog članka: što je danas lijep i sunčan dan! A ja sam dobio posao:)

četvrtak, 2. siječnja 2014.

Uzmite ključ u ruke i otključajte svoju budućnost!

Ključ za budućnost

Došla je i ta toliko očekivana 2014. godina! Mislim, zapravo siguran sam da su je mnogi jedva čekali i da ulažu u nju puno nade i očekivanja.  I nemam što kriti, i ja sam ušao u nju s puno očekivanja, ali i optimizma.
Nezaposlen sam još uvijek, šanse za neki posao su...pa recimo da bih prije mogao dobiti Euro jackpot!
Po cijele dane provodim za računalom, u očajničkoj potrazi za nekim poslom, da ne sjedim potpuno skrštenih ruku!
I tako surfajući, naišao sam na reklamu za SFI (Strong Future International), i odlučio se učlaniti. E sad su mnogi od vas zakolutali očima, jer su sigurno po internetu, naročito po Facebooku naišli na mnoštvo reklama za SFI. Pa dozvolite ipak da objasnim zašto sam se uključio i da velim kako mi ide, jer sam član SFI mjesec dana i shvatio sam što treba raditi.
Znate li koliko sam zaradio za prvih mjesec dana? $1.93, da dobro je napisano, nije štamparska greška, 1 dolar i 93 centa. I znate što je zanimljivo? Nisam odustao! Jer to nije posao gdje dođeš, odradiš svojih 8 sati i odeš kući, i to dobiješ plaćeno. To je posao gdje zarađuješ šireći broj svojih suradnika i otvaranjem svoje online prodavaonice.
Svojim aktivnostima u SFI dobivaš versa point (VP), i ti VP se kad završi mjesec preračunavaju u novac. Zapravo su oni kao dionice, što više imaš dionica, veća ti je zarada. A kako se ti VP preračunavaju u novac? Svakog mjeseca SFI raspodjeljuje ostvarenu zaradu na ukupan broj VP, i tako opet ponavljam, što imaš više VP, veća ti je zarada.
Ja sam u svom prvom mjesecu (zapravo i nije bio cijeli mjesec, bilo je 20 dana jer sam se učlanio 11. u mjesecu) pogriješio što sam se isforsirao da dobijem status Bronze Team Leadera, a potom i Silver Team Leadera.
Onda još nisam znao i shvaćao (meni moj sponzor nije to objasnio), da je za uspjeh važno ostvariti poziciju EA (Executive Affiliate), a sve iznad toga, sva liderstva su važna tek kad imaš već neki broj svojih aktivnih suradnika (PSA), što zapravo i zvuči logično, što će ti liderstvo ako nemaš ekipu kojoj ćeš biti lider?
Zašto me to zeznulo? Pa zato jer učlanjenjem dobivate jednokratne zadatke koji naizgled nose puno VP, no kad to jednom ispucate, onda je već teže skupiti 1500 VP, koliko je potrebno da postanete EA. No teže je skupiti samo ako ste na početku ispucali sve ove jednokratne zadatke! Ukoliko dobro rasporedite te zadatke, nemate problem za naredna 2 mjeseca da sakupite 1500 VP mjesečno i ostvarite pravo na dijeljenje dobiti!
I tako sam ja počeo okupljati svoj tim, svima zainteresiranima objašnjavam detaljno kako da rasporede ostvarivanje tih 1500 VP mjesečno, o lider pozicijama nek ne razmišljaju dok ne dobiju sami nekoliko vlastitih aktivnih suradnika (PSA). I tako zadovoljni oni, jer znaju kako, a zadovoljan i ja, jer nam svima raste broj VP, a time će biti i veća zarada.
Još jedan oblik zarađivanja u SFI je i otvaranje vlastite online prodavaonice na TripleClicksu. Ukoliko se učlanite u SFI, automatski postajete i član TripleClicksa, ali se možete učlaniti i samo u TripleClicks bez učlanjenja u SFI, ako želite samo nešto kupiti ili pak otvoriti svoju vlastitu online prodavaonicu.
Ja sam u svojoj online trgovini ponudio neke stvari za reklamiranje, i moram se pohvaliti da sam i napravio nekoliko prodaja.
A što sve ljudi prodaju u tim trgovinama? Pa doista svašta, od igle do lokomotive! Jer se može prodavati sve ono što imate u svom dućanu ako ga posjedujete, može se napraviti garažna prodaja, obrtnici prodaju svoje proizvode, žene svoje ručne radove, pa čak i Avon i Oriflame zastupnici imaju svoje online trgovine.

Vlastita online prodavaonica


I tako, ja sam ušao u 2014. poduzevši nešto, da mi to bude godina nade! Neću se obogatiti preko noći, ali mi se posao razvija. Na računalu sam tako i tako cijele dane, pa zašto ne bih onda unovčio to vrijeme? Samo što više ne igram igrice, nego se reklamiram! Iako i ovaj post možete smatrati reklamnim, njegova svrha u prvom redu je da Vas pouči da sami morate poduzeti nešto ako želite promjene, ne sjediti i čekati nekoga, jer takvo čekanje može biti, zapravo u pravilu i je dugotrajno i uzaludno!

Ako ste možda odlučili da se učlanite u SFI, možete to OVDJE, a na ovom linku ćete pronaći UPUTE ZA RAD. Ukoliko želite otvoriti svoju vlastitu online trgovinu, ovdje podnesite ZAHTJEV ZA OTVARANJE ECA.
Jer zaista ništa ne možete izgubiti, sve je besplatno, možete samo unovčiti vrijeme provedeno na internetu:)