utorak, 10. ožujka 2015.

Vijesti iz Oza, dupla doza!

U najnovijim vijestima iz kulture i nekulture, zamijećeno je opadanje interesa za pojedine osobe, što bi se dalo protumačiti da je opalo zanimanje za te osobe, ali i ne mora, možda su one samo u nekom svom svijetu:




Preživjeli smo Reu! Usput, kad je već prošao osmi martožujak, zašto se nijedna žena na buni da sve ciklone nose žensko ime, a nikakva dobra od njih??? No možda ipak jedno:



No vremenska situacija je bila gadna, vjetar je činio čuda, igrao se krovovima, fasadama, brodovima, automobilima kao Tomica i Zokica s nama, ostavljajući nam pisane i nepisane prijetnje:



Kad smo već spomenuli osmi martožujak, moram pohvaliti žene što su se ove godine pridržavale uputstva naših policajki:



Imali smo i malu predizbornu utrku za pojedine gradove i općine:



Pa su i prošli ti lokalni prijevremeni izbori, i mada sam konobar, nikako ne mogu shvatiti računicu : SDP zadovoljan, HDZ zadovoljan, HNS zadovoljan, Reformisti zadovoljni, ma svi zadovoljni rezultatima, svi imaju svoje postotke, a zbroj uvijek dođe 100%. Izgleda da je i konobarska matematika debelo u zaostatku od političke!
Jedino moj ORaH nije zadovoljan, ali je realan! Svjestan je da nije vrijeme za bajke...



... pa zato i dalje mukotrpno radi na konkretnim programima. Dok se veliki (i oni koji misle da su veliki) međusobno prepucavaju tko će koga tužiti mami i tati, tko je kome prvi što rekao, tko je prvi počeo krasti, čija krađa se računa, a čija ne, ORaH radi na novim rješenjima, pa je ponudio i rješenje za švicarce:



Usput Čak , sretan ti 75. rođendan!

A vijest dana je da je Hanžeković shvatio da je rupa u državnom proračunu povelika i svako milijunče dpbro dođe, pa je u državni proračun uplatio 15 milijuna kuna, što nedvosmisleno pokazuje da Bandić ipak radi za dobrobit ne samo Zagreba, nego cijele Hrvatske:



I na kraju, kao PS, misao dana koju je izrekao slavni Alan Ford, a posvećena svima onima koji još nisu poslali svoje radove za Blogoknjigu:

Bolje izdati knjigu, nego prijatelja!

Nema komentara:

Objavi komentar