petak, 7. veljače 2014.

APS - autoposter za facebook grupe

Svi vi koji se bavite online poslovanjem ili prodajom između ostalih oblika reklamiranja sigurno koristite i mogućnost reklamiranja na Facebook grupama, jer je to ogromno tržište! No ako ste član mnogo grupa, trebate i mnogo vremena za objavljivanje oglasa u grupama, a kako je logično da želite biti u što više grupa da bi imali pristup čim većem broju potencijalnih novih članova ili kupaca, trebate i sve više vremena za postavljanje oglasa u te grupe.
Osim naravno, ako koristite autposter za objavljivanje oglasa u tim grupama, onda nije problem niti ako ste član u tisuću, dvije tri ili više facebook grupa!

APS Facebook autoposter

APS je smješten na  99,9 %  online heavy - duty poslužitelju s 24/7 podrškom . Možete ga koristiti za promociju svojih stranica na kojima tražite članove, prodajete nešto, nudite neke usluge, objavljivanje referral linkova, affiliate linkova itd.

Koristeći poboljšanu verziju Facebook APS možete postavljati na onoliko FB grupa u koliko ste član. Također, možete koristiti više Facebook profila koje imate za različite svrhe, programe, grupe , a čak se može koristiti i na  različitim jezicima.

Samo upišite tekst , upišite link stranice i link reklamne slike, odaberite skupine i odredite raspored objavljivanja . APS će učiniti sav težak rad i objaviti oglas umjesto Vas na desecima, stotinama, tisućama FB grupa umjesto Vas. A Vi možete to ušteđeno vrijeme posvetiti svojoj obitelji, odmoru, zabavi, drugim poslovima...

Uz podatke o prijavi, dobit ćete detaljne upute .

APS facebook autoposter možete kupiti OVDJE!

Nema komentara:

Objavi komentar