srijeda, 16. rujna 2015.

Pregled tjedna na Facebooku

Najnovija vijest je naravno potres u Zagrebu, koji je gradonačelniku Bandiću skoro donio infarkt!
Mnogi koji nemaju privatan život redovno prate Big Brother iako je zbog one zločeste tete prebačen u kasni terminSlijedeća tema su naravno izbjeglice, koje su i te kako znale zašto nisu odmah krenule kroz Hrvatsku, nego tek sad kad su primoraneNaravno, SDP je spreman za prihvat izbjeglica, mada bi nekima bilo pametnije da svašta jedu nego da svašta pišuNaravno, ništa ne može proći bez naše PrecedniceDraga Precednica, koja je u toliko kratkom roku savladala toliko raznih zanimanja, na svojim putovanjima ne poznaje graniceNaravno, neslužbena predizborna kampanja traje, pa dok jednima pada, drugima se nije ni digaoNeke stranke se prijavljuju i na razna međunarodna takmičenja ne bi li privukli glasačeIako se govori da HDZ i SDP nikako ne mogu ići zajedno, mnogo toga su oni već odradili udruženim snagamaUobičajeno je da stranke angažiraju različite pjevače i zabavljače tijekom kampanje, pa se tako na platnom spisku zabavljača našao i poznati dvojacMožda ona narodna “vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada” ipak nije 100% točna, jer otkako je Franak stao uz projekt Vlade, ni HDZ ne može protiv volje naroda. Lukavci! A što su do sada radili ili napravili, samo su pomagali stranim bankama!Povijest se ponavlja:

Nikakvo iznenađenje! Prvo je 1991. čelnik sindikata i član CK SKH Bernardo Jurlina prešao u HDZ, pa je nešto kasnije čelnik sindikata Niko Gunjina prešao u HDZ, zatim čelnik sindikata Boris Kunst prelazi u HDZ! Jasno je da su sindikalni vođe HDZ-ova kadrovska pričuva.
I sadašnji sindikalni čelnici su na tom putu. Najironičnije je što izjavljuju da su zadovoljni gospodarskim programom HDZ-a, koji će biti gotov tek poslije izbora (ako!)Ali se zato u predizbornu kampanju ORaH-a uključio sam papa Franjo!I za kraj, jedna pozitivna vijest.
Pronađen je autor videa koji je oduševio Hrvate, a posramio hrvatske PR agencije koje ubirue milijune za očajne reklame, a o čemu smo pisali na “Pronađite ovog čovjeka i dajte mu još jedan izlet u Hrvatsku”.
Direktor HTZ susreo se sa autorom videa Pascalom Tangom, a tijekom susreta uručio mu je i poklone.