ponedjeljak, 23. studenoga 2015.

BRAVO ZETE!

Naslov nije upućen mom zetu, jer je još uvijek neslužbeni zet, nego onom zagrebačkom ZET-u, koji želi naoružati svoje kontrolore.
Novi logo ZETa
I mislim da su potpuno u pravu!
Pa zamisli ide narod sa nekog koncerta cajki, i na sav glas se dere urlajući neku cajkarošku! Uopće nije važno ima li i nema kartu, ima kontrolor odmah da ga upuca!
Ili recimo, one bakice što stalno gunđaju da nema slobodnih mjesta u tramvaju i htjele bi da se nekome na njih digne, pardon, da im se netko digne. Odmah to ucmekati, zašto da unose nemir u tramvaju?
Desant na tramvaj
Da ne pričamo o studentima, koji bi se stalno švercali, što bi i bilo u redu da se švercaju na fakultet i predavanja, ali ne! Oni se švercaju s tuluma na tulum! Takve odmah maknuti iz prometa!
Istekao mu pokaz
Naravno, svima je jasno zašto nema terorističkog napada u Zagrebu, jer kontrolori ZET-a imaju razgranatu odličnu obavještajnu mrežu, i zadnje što može čuti terorist u Zagrebu je: Karte na pregled!
Štoviše, iz pouzdanih izvora saznajemo da su SAD zatražili pomoć ZET-a u borbi protiv ISILa!
isis - zet
Ja imam samo još jedan prijedlog, a to je da se dozvoli i konobarima da se naoružaju.
Naravno da konobar neće uperiti oružje u onog pijanog gosta s druge strane šanke, jer bi se ovaj još mogao upišati od straha za šankom pa bi to trebalo počistiti.
Konobar bi upotrijebio oružje samo u situacijama kad mu dnevni promet, po procjeni Porezne službe, nije dovoljno velik pa da s pištoljem malo olakša gostima odluku da naruče još koju rundu, dok se ne napravi dnevni limit koji je odredila Porezna za svaki lokal!
Oružje konobarima!
I zato drago moji, dok se ne vidimo s druge strane šanka, kako bi to rekao Ribafish – pivili!

Nema komentara:

Objavi komentar