petak, 16. listopada 2015.

Pregled tjedna na profesionalan način

Ivana Petrović slovi kao vrsna novinarka, što je nedvojbeno nekad i bila, kao što je i Mislav Bago nekad bio vrstan novinar. No ponekad, kad dobijete nagradu, slava zna udariti u glavu, pa se malo izgubite u svojoj profesionalnosti.
Pa je tako Ivana od vrsne novinarke postala trač baba, a Mislav uzima sugovornika samo za kulisu, jer sve više voli slušati sam sebe, postavljati si retorička pitanja i voditi monolog.
I stoga sam odlučio pokazati kako izgleda profesionalan prilog: kratko, jasno i sažeto!
Jer sve što ja trebam je malo ljubavi, trunku sreće, iskrenog prijatelja, i podeblji snop eura, a životni san mi je da se zaposlim u sex shopu:
Rad u sex shopu

Nedavno je NASA sazvala izvanrednu konferenciju za javnost, jer su došli do nevjerojatnog otkrića, rover Curiosity je poslao čvrst dokaz:

ćevapi na marsu

Iz Ministarstva prosvjete je poslan dopis svim roditeljima da ne šalju djecu samu u kupnju školskog pribora, jer je primijećana pojačana aktivnost nekih gospodarskih lobija:
Školski pribor

Da bi dokazali da nisu u pravu svi oni koji žele izbaciti vjeronauk iz škola, osnovana je Udruga svećenika ljubitelja male djece:
Svećenici vole malu djecu

Iz visokog ureda je stiglo priopćenje za javnost da je Jakov rašireno ime u Hrvata:
Koji Jakov?

U medijima je zamijećen pravi mali marketinški rat proizvođača pelena:

pelene

Detaljno istraživanje je pokazalo da se ljudski mozak, pa tako i način razmišljanja razvija nevjerojatnom brzinom:
Moderna filozofija

Zapravo, o radu ljudskog mozga i logici je podastrto nekoliko dokaza:
HDZ logika

Naravno, budući da bih ovim profesionalnim izvještavanjem mogao na sebe navući bijes nekih prozvanih, obezbjedio sam si zaštitu:
Oštar pas

Za Paralelni-blog, direktno iz Čakovca,
Gorkić Taradi

Nema komentara:

Objavi komentar