petak, 26. rujna 2014.

Muda pod bubrege

Ovih dana dogodilo se nekoliko stvari koje su izazvale brdo komentara u javnosti, i kad ih čitate, na sto komentara dođe jedan suvisao!
Prođimo ih malo, kronološki redoslijed nije bitan!
Prvi je događaj onaj kad je N. K.  razbio Ružici Ćavar nos. I svi su stali odmah na stranu jadne starice, koja je zapravo prefrigana lija i lukavo koristi svoje godine. Da se razumijemo, niti slučajno ne opravdavam postupak dotičnog muškarca, no bilo bi zanimljivo čuti i njegovu stranu priče, čime ga je ta "jadna starica" toliko isprovocirala, jer ako niste znali, dotična jadna starica je katolička aktivistica koja je već i prije provocirala, i to nimalo naivno i nimalo bezazleno, a onda se vadila na svoje godine, mislim da je čak izjavila i da je nevina, samo ne znam u kom kontekstu!
A znate li razliku između katoličkih fanatika i islamskih fundamentalista? Ne?
Ovi prvi su jači, imaju Ružicu Ćavar!
I onda je Kita-nešto došla posjetiti jadnicu u bolnicu, rekla kako su svi protivnici Vatikanskog sporazuma crveni, crni, žuti i zeleni vragovi , i zaboravila napomenuti rodbinsku vezu sa Jadnom Staricom.
Na sve to dođe izjava onog nazovi ministra koji nije pročitao Ustav i koji ne vidi nikakav problem što je u školi postavljen kip Majke Božje. Čuo sam da će uskoro zatražiti i prinošenje žrtve na sve božanske oltare po hrvatskim crkvama, pardon, školama. Ma nema veze, dođe ti na isto! Vjerojatno će onda i novac koji je obećao crkvenim ustanovama u Banja Luci biti potrošen na internacionalan program dizanja hramova po školama. Čujem da je već od UNICEF-a zatražio da se program digne na svjetsku razinu, Hrvatska će sve financirati!

Pa se onda dogodila obitelj! Markićka ponovo manipulira narodom, i uz jedan stari dobar prijedlog, biranje zastupnika imenom i prezimenom, nastoji uvesti još par promjena u izborni zakon koje ne naglašava, ali koje bi išle njoj u korist da konačno uđe u Sabor! Jer to nije uspjela kad je bila na čelu Hrasta, onog Hrasta koji je još prekjučer ne bio protiv HDZ-a, nego doslovce pljuvao po njemu, a danas su potpisali sporazum o suradnji. Što ćeš, nekima je milija fotelja od vlastite obitelji!
ORaH u anketama dolazi na drugo mjesto, i to je još jedna stvar gdje su HDZ i SDP postigli konzenzus, udri po ORaH-u! Ali kako je rekao Njegoš:
Tvrd je orah voćka čudnovata, ne slomi ga, al zube polomi!
A ako nekome smeta što citiram Crnogorca, evo stare hrvatske poslovice:
Ko ne zna na orahu, ne zna ni na tovaru zahvaliti!

I pitaju oni mudro: što je ORaH do sada napravio?
Pa sad tko je tu glup?
ORaH postoji 9 mjeseci, nigdje nije na vlasti, Mirela se javno izjašnjava da ne želi biti premijerka na slijedećim izborima, jer ORaH radi na konkretnom programu i javno ga predstavlja, tek mu slijede prvi unutarstranački izbori, i sad SDP i HDZ prozivaju ORaH što je napravio u ovih 9 mjeseci.
Pa kog vraga ste vi napravili svih ovih ne godina, nego desetljeća, osim što ste pokrali Hrvatsku i uništili sve što se da uništiti?

Uglavnom, to su teme koje se ovih dana komentiraju, ali kako se komentiraju!?
Inkognito! Svi pljuju po ovome, onome, seru kvake, psuju sve u 16, izmišljaju uvrede kakvo čovječanstvo još nije čulo, ali striktno anonimno, pod zvučnim aliasima i nadimcima!
Ako ćete reći da sam ovim člankom i ja nekoga uvrijedio, ja barem imam muda da to napravim punim imenom i prezimenom! 


Nema komentara:

Objavi komentar